Friday, July 28, 2006

Ma asteptam la niste comentarii decente, care sa va dovedeasca valoarea...
Ati reusit sa spulberati si ultima farama de respect pe care o mai aveam pentru voi, in virtutea "prieteniei" ce ne-a tinut legati timp de 22 ani.

6 Comments:

Blogger Unknown said...

aia conteaza pe care i-ai mentionat la final. restul cum ai zis si singura, conjunctura. Si nu s-a schimbat nimeni, asa erati toti. Doar ca s-a dat masca jos si cind ai evoluat pe plan personal le-ai vazut arama. ce ai descoperit tu nu e o drama, ci un happy ending.

July 30, 2006 9:09 PM  
Blogger Vasilica said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 02, 2006 3:04 PM  
Blogger Vasilica said...

This comment has been removed by a blog administrator.

August 03, 2006 12:37 PM  
Blogger cronicaru' said...

na ca ma bag si io aiurea
cineva are lacune mari
nu prea a dat pe la scoala
scuze bagheera ca itzi critic prietenii da scrisu asta imi aduce aminte de scoala primara :))
de idei nu mai vorbesc...

September 08, 2006 3:50 PM  
Blogger Vasilica said...

This comment has been removed by a blog administrator.

November 05, 2006 9:02 PM  
Blogger Vasilica said...

Salutare dragii mei girimeci nemofrazali !
Sa incep prin a spune, ca reactia pe care o ai tu acum este "the same" cu a noastra, in momentul cand ai luat decizia de a scrie pe acest site in loc sa vb cu persoanele in cauza, iar daca am intrecut decenta, asta sa intamplat deoarece si tu ai facut la fel crezand ca vei rezolva ceva cu aceasta metoda stupida, adu-ti aminte draga Bagheera ca nu noi ne-am schimbat, iar testul acela de sinceritate s-a dovedit a fii destinat pentru cine nu trebuia.
In alta ordine de idei, chiar era imperios necesar sa fim categorisiti ca si "Prieteni de Conjunctura", oare era nevoie de asa ceva ??????
Sincer ti-ai cam ales singura metoda de a fii tratata cu indiferenta de cei care pina acum cateva momente te mai considerau prietena, dar asta este, ai alest tu singurica.
Din partea mea numai fericire si sa ai parte de prieteni cum am fost noi nu conjunturali cum sunt majoritatea din jurul tau, mai este loc si de mici exceptiisi stii la cine ma refer, un cronicar si o stea albastra.

Eu va pup pe toti, mai ales pe ala mic care a fost si va ramine un dulce. Mor de dorul lui, dar asta este calea aleasa de tine.

Multa sanatate si multe realizari va doresc !!!!
Katakuna

November 08, 2006 11:10 AM  

Post a Comment

<< Home